FOTO EXCLUSIV. La ce ne trebuie deratizare? Vietnamezii vânează șobolani, prin Cluj

Autor  Ionel Lespuc   în       1 year în urmã     24887 Vizualizări.  

Consiliul Local tocmai va aproba, joi, creșterea tarifelor din contractul pentru delegarea serviciului de dezinsecție, dezinfecție și deratizare cu compania Coral. Cel puțin pentru deratizare, contractul ar trebui reziliat; am găsit mână de lucru mai eficientă :).

Sunt tot mai mulți asiatici care lucrează pentru companii clujene sau care prestează diverse activități la Cluj. Iar ei vin cu cultura și obiceiurile lor. Vă amintiți de vietnamezii care au stârpit o parte dintre câinii vagabonzi de la Gilău. Sau de cel care a ucis o pisică, în Baciu.

Iată că ne mutăm fix în Cluj. Vă prezentăm imagini exclusive cu un vietnamez, care s-a prezentat Dui, pregătind o masă delicioasă cu șobolani, în incinta unei fabrici de pe platforma CUG. I-a jupuit și curățat, în fotografii se vede că sunt gata de pus pe grătar. Vă arătăm mai jos și o fotografie cu resturi, e pentru cei cu ficat puternic; acolo se poate observa un cap de șobolan, gheare, diverse organe.

Când nu mănâncă șoboani, câini sau pisici, vietnamezii fură capre și le flambează. Tot pe platforma CUG se întâmplă. Minh Kia Nguyen nu doar că a furat-o și a flambat-o, dar a dorit să știe toată suflarea din Vietnam despre faptele sale de arme. Așa că a postat-o pe Facebook și a primit multe like-uri din țara sa de origine.

Nu tragem concluzii nici de data asta. Vă lăsăm pe voi.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.