Focar de COVID-19 la Primăria Cluj

Autor  Ionel Lespuc   în       3 luni în urmã     1968 Vizualizări  

Probleme de sănătate la Primăria Cluj, făcute public de către deputatul Emanuel Ungureanu. După o angajată a Direcției Tehnice, de la serviciul de achiziții publice, care a fost depistată pozitiv cu COVID-19, a venit rândul șefului ei. Acesta are simptome și a fost internat în spital.

Azi am aflat că șeful Direcției Tehnice din primăria Cluj-Napoca, adică CONTACTUL DIRECT al șefei de la achiziții are Covid 19 CU SIMPTOME! Am strigat tot de unul singur ca testarea să fie făcută urgent, atât în Primăria Cluj-Napoca, cât și în creșa Patrocle, unde lucrează mama angajatei primăriei, și ea cu simptome de Covid 19. Cine răspunde de sănătatea angajaților din Primăria Cluj-Napoca domnule Boc, șeful Direcției Tehnice a avut contact cu sute de persoane?! Voi sesiza Parchetul pentru a se lămuri această tărășenie”, a scris Emanuel Ungureanu.

Media9 a încercat să discute cu șeful Direcției Tehnice din Primărie, însă acesta nu a răspuns la telefon. Acesta participă în fiecare săptămână la ședințe cu toate direcțiile municipalității, în care se raportează stadiul proiectelor. Este perfect posibil ca virusul să fi ajuns în toate colțurile clădirii de pe strada Moților.

Așa cum vă închipuiți, există o stare de nesiguranță la Primărie. Deocamdată, primarul Emil Boc nu a luat nicio măsură. Este însă nevoie măcar ca persoanele care au intrat în contact cu cei doi angajați ai Direcției Tehnice să intre imediat în izolare.

Azi, Emil Boc a avut o discuție pe Zoom cu șefii din Primărie. Urmează să aflăm măsurile care se vor lua.

„Sunt doar două persoane comunicate deja”, s-a mărginit să declare deocamdată primarul.

About