EXCLUSIV: Mutare surpriză în Florești. Cine este candidatul PSD la Primărie

Autor  Ionel Lespuc   în       2 years în urmã     4594 Vizualizări.  

PSD a găsit o soluție surprinzătoare pentru a candida la Primăria Florești: nimeni altul decât actualul edil șef, Horia Șulea. Acesta a fost suspendat din PNL, a cochetat cu PER și, iată, a bătut palma cu social-democrații. Discuțiile au pornit acum două săptămâni și s-au finalizat cu decizia ca Horia Șulea să reprezinte sigla cu trandafiri.

Mutarea gândită de conducere nu le-a căzut bine la stomac tuturor, în PSD. “Este o opțiune sinucigașă. Șulea va fi tras pe dreapta fie de justiție, fie de electorat. PSD nu are nicio șansă la Florești”, spun surse din rândul social-democraților clujeni. În plus, există îngrijorare privind lista pentru Consiliul Local, întrucât actualul primar va avea libertatea să aleagă echipa care va reprezenta partidul.

Se pare că există un sondaj intern făcut de PSD, care îl indică pe Horia Șulea ca lider în intențiile de vot ale floreștenilor, cu 28%.

Horia Șulea este condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare de Judecătoria Cluj-Napoca, pentru abuz în serviciu. Apelul lui va fi judecat în 30 septembrie, la trei zile după alegeri.

Pentru postul de primar la Florești se vor mai lupta Bogdan Pivariu, de la PNL, Flaviu Udrea, din partea USR-PLUS, Radu Fărcaș, de la Pro România, și Daniel Meze, independent.

UPDATE. Într-o postare pe Facebook, Horia Șulea neagă informațiile publicate de Media9, care sunt confirmate de mai multe surse din PSD. „EU RAMAN A CANDIDA CA SI INDEPENDENT, fiind, inainte de toate si toti, un liberal doctrinar!”, a scris Șulea, pe lângă un atac furibund. Postarea sa vine după reacțiile de dezamăgire și dezgust ale floreștenilor, pe grupurile locale. În urmă cu două luni, Șulea a mai atacat Media9 și pentru că a scris că s-a înțeles cu PER, deși în continuare pe contul său de Facebook tronează sigla ecologiștilor.

About