EXCLUSIV. CFR negociază cu un titular al naționalei

Autor  Ionel Lespuc   în       1 saptãmânã în urmã     1804 Vizualizări  

Clujenii pregătesc un transfer-surpriză. Vor să aducă un internațional român care a fost vândut în străinătate cu trei milioane de euro. Este vorba despre Alex Chipciu (30 de ani), un fotbalist pe care Anderlecht Bruxelles nu îl mai vrea. În campionatul trecut, el a jucat pentru Sparta Praga, însă cehii au renunțat la opțiunea unui transfer definitiv. În iarnă, belgienii îi stabiliseră prețul la două milioane de euro.

“Negociem cu Chipciu. Sper să accepte să vină și să reușim să îl aducem”, a spus un reprezentant al clubului clujean, pentru Media9.

2,5

milioane de euro este cota lui Alex Chipciu, pe transfermarkt.de.

Chipciu poate juca fundaș dreapta sau extremă, pe ambele benzi. Este brăilean, a debutat în Liga 1 la FC Brașov, de unde a trecut la FCSB, în 2012. Transferul la Anderlecht s-a făcut în 2016. Alex este de trei ori campion al României, dar și o dată campion al Belgiei.

34

de selecții în echipa națională are fotbalistul vizat de CFR; el a marcat și 4 goluri.

În 2014, Chipciu înscria unicul gol al meciului CFR – FCSB 0-1.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.