Emil Boc: Organizarea Untold este victoria noii normalități în fața pandemiei

Autor  Ionel Lespuc   în       5 zile în urmã     594 Vizualizări  

Primarul Clujului, Emil Boc, a susținut astăzi o conferință de presă online, în care a vorbit despre cele două mari festivaluri de muzică, Untold și Electric Castle. 

Untold a anunțat ieri că va organiza festivalul între 9 și 12 septembrie. Electric Castle s-a amânat pentru 2022, dar organizatorii au propus perioada 6-15 august pentru 400 de evenimente de mai mică anvergură în 30 de amplasamente din Cluj-Napoca și Bonțida.

„Organizarea Untold în forma lui tradițională, clasică, reprezintă victoria noii normalități asupra pandemie. Este un act de curaj, organizatorii merită felicitați, în egală măsură merită felicitați toți cei care au dorit ca festivalul să se desfășoare, toți cei care s-au vaccinat și se vor vaccina. De departe, vaccinarea este cea mai ușoară modalitate de a se putea participa la festival. Ca să ne bucurăm de festival, de energia tinerilor veniți la Cluj din întreaga lumea, trebuie să ne vaccinăm și să dăm semnalul revenirii la normalitate. Mă bucur că și Electric Castle urmează aceeași linie. Astăzi am aprobat amplasamentele pe care festivalul dorește să organizeze evenimente anul acesta, dar Electric Castle așa cum îl știm s-a amânat pe 2022. Așadar, dragi festivalieri, oriunde v-ați afla, haideți să ne vaccinăm“, a spus Emil Boc.

Primarul a mai subliniat că municipiul a fost și este pregătit să primească mii de festivalieri din toată lumea și că se așteaptă la un impact important asupra economiei locale.

About