El Unico, cunoscutul magazin de trabucuri premium, și-a deschis cel de-al 10-lea magazin, în Cluj! (A)

Autor  Ionel Lespuc   în       5 luni în urmã     1214 Vizualizări  

El Unico – Deluxe Tobacco Shop și-a deschis oficial porțile către fabuloasa lume a cigar-ului, de această dată pentru locuitorii Clujului. Vineri, 12 aprilie, în compania presei, a iubitorilor de trabuc și a lui Manuel Inoa, Master Blender La Aurora, invitatul special din Republica Dominicană, El Unico și-a prezentat specificul, istoria și planurile de viitor. Recunoscut ca cel mai important jucător de pe piața de trabucuri premium, El Unico are locații în București (Aeroportul Henri Coandă, Athenée Palace Hilton, J.W. Marriott, Băneasa Shopping City, Mega Mall și El Unico Cigar Lounge), Iași, Constanța și acum Cluj, urmând ca în acest an să mai deschidă magazine și în Timișoara, Brașov și Sibiu.

El Unico Cluj, aflat în Iulius Mall la parter, în zona Auchan, oferă publicului portofoliul pentru care este deja recunoscut. Astfel, în umidorul său de cedru de tip walk-in veți regăsi cele mai bune trabucuri cubaneze, dominicane și mai nou din Nicaragua, cu prețuri care variază de la 9 lei până la 1,400 lei per trabuc, faimoasele accesorii S.T. Dupont cu brichete și instrumente de scris de lux, dar și o gamă diversă de țigări de foi, tutun de rulat și accesorii pentru fumători. Rețeaua de magazine oferă și posibilitatea de a adera în mod gratuit la programul de fidelizare El Unico Family, prin intermediul căruia puteți obține discount-uri pe măsura achiziției și multe alte beneficii, printre care prețuri speciale la toate evenimentele El Unico chiar de la înrolare. Ce este important în El Unico este și faptul că aici veți găsi mereu unele dintre cele mai mici prețuri din România, dat fiind faptul că Brands International, compania sa soră, este importatorul unic al majorității brandurilor prezentate: Habanos, La Aurora, Arturo Fuente, S.T. Dupont, Barcelo, Chacom, Promocigar, Mac Baren s.a.

El Unico a anunțat vineri și o altă premieră importantă, un moment deosebit pentru comunitatea de trabucuri clujeană: deschiderea celei de-a doua El Unico Embassy în cadrul binecunoscutului restaurant Da Pino. Astfel, această locație va deveni de acum gazda evenimentelor El Unico, transformându-se în acea locație perfectă pentru iubitorul de cigar – un portofoliu bogat de trabucuri, un meniu de fine spirits special creat pentru pairing-uri și acea atmosferă intimă preferată de un cigar aficionado.

About