De la paharul de apă, Emil Boc a ajuns la cisterna de apă

Autor  Ionel Lespuc   în       6 zile în urmã     785 Vizualizări  

Primarul Clujului, Emil Boc, a surprins astăzi. Vă amintiți când spunea, ca premier, că va verifica autostrăzile punând paharul de apă pe bordul mașinii? Acum a afirmat că va face verificarea drumurilor cu cisterna de apă.

“Știți ce mă enervează. Că atunci când plouă stai la trecerea de pietoni și vine unul cu mașina, un pic mai repede, și te stropește din cap până în picioare. Asta înseamnă că s-au făcut lucrări de proastă calitate. Că proiectantul sau executantul, ori unul, ori amândoi, sunt de vină, pentru că nu au creat o pantă pentru scurgerea apei. De acum, mergem cu cisterna să vedem unde se duce apa. Dacă apa se strânge la trecerea de pietoni, nu facem recepția. Mă uit la fiecare proces verbal și nu accept niciun rabat de la calitatea vieții. Vom cere aceleași standarde și de la cei de la Electrica sau de la gaz care sparg străzile”, a afirmat Emil Boc, la Napoca FM.

Desigur, cei care sunt pietoni de mai mult timp știu exact cum stau lucrurile. Emil Boc este primar din 2004, e bine că s-a gândit la asta în 2021.

Cei care sunt șoferi pot și ei să aibă puțină grijă și respect față de pietoni, asta cel puțin până vine primarul cu cisterna să rezolve problema.

Ca un amănunt interesant, Primăria a decis ca, în viitor, rigolele de pe străzi să fie realizate precum cele de pe strada Regele Ferdinand, încorporate în borduri. Astfel acestea sunt mai discrete și mai eficiente.

About