Dâncu surprinde: L-aș fi dat afară pe Dan Petrescu mai demult

Autor  Ionel Lespuc   în       1 lunã în urmã     647 Vizualizări  

Sociologul Vasile Dâncu a vorbit, într-un interviu acordat pentru Media9, și despre fotbal. Dâncu este considerat un cunoscător al fenomenului și chiar un apropiat al cluburilor clujene Universitatea și CFR.

Clujeanul a surprins când a spus că ar fi renunțat mai demult la serviciile lui Dan Petrescu. Antrenorul a plecat de la echipă după eșecul din Cupa României cu Poli Iași, 0-1.

“L-aș fi dat afară mai demult pe Dan Petrescu. (…) Dan Petrescu este un om de valoare, care a adus foarte mult CFR-ului. În ultima vreme am văzut că nu mai funcționa legătura sa cu echipa probabil, nici cu clubul. Cred că s-a hotărât amiabil să plece. Eu am aflat din presă că Dan Petrescu pleacă. Am văzut ultimul meci la televizor”, a subliniat Vasile Dâncu.

Acesta a explicat de ce s-a simțit apropiat de CFR, deși echipa pe care o susține din tinerețe este Dinamo.

“Am preluat să sprijin proiectul CFR pentru că mi s-a părut un proiect profesionist. Mi s-a părut, încă din vremea lui Arpad Paszkany, un proiect care vrea să facă performanță, care duce comunitatea noastră în Europa și este o mândrie a noastră”, a explicat sociologul, care va candida la alegerile din 6 decembrie pe listele PSD.

Dâncu a mai menționat că a realizat, prin intermediul firmei sale, IRES, o parte din dosarul de candidatură a României pentru organizarea unei grupe la turneul final al Campionatului European 2020, mutat în 2021.

About