Cum a ajuns Emil Boc „un om genial”. Etichetat pe Facebook după o lucrare de calitate îndoielnică

Autor  admin   în       2 luni în urmã     1814 Vizualizări.  

Primarul Emil Boc a anunțat, pe contul său de Facebook, că lucrările realizate la platoul din fața Teatrului Național Cluj-Napoca și în Piața Avram Iancu vor fi finalizate până la 31 decembrie, după care va începe procesul de recepție a lucrării.

Mesajul său a fost primit cu multe nemulțumiri din partea clujenilor, care au reclamat, în principal, calitatea lucrărilor. Practic, mesajul său a avut un efect de bumerang. Foarte multe dintre răspunsurile postate pe contul de Facebook al primarului au avut un mesaj negativ.

Însă au fost și feedback-uri pozitive. Unul dintre ele a spus: „Primarul nostru este un om genial. Bravo. Sunt mândru că sunt clujean”

Reproșurile clujenilor

Revenind, mulți dintre clujenii care au postat mesaje pe pagina edilului șef al Clujului i-au reproșat faptul că lucrările sunt de o calitate foarte slabă. Că dalele sunt prost puse, iar lucrarea este îndoielnică, făcută pe repede-înainte ca să fie gata pentru defilarea de 1 Decembrie.

„Păcat de platoul din fața Teatrului Național …🤦🏻‍♂️ O hidoșenie bordurată”, a comentat Colo Cristi Trifan.
„O mare dezamăgire… Mai ales dacă purtați tocuri vă recomand să evitați zona… e un mare dezastru, nu e nimic uniform, denivelări la tot pasul… păcat, că se putea face ceva frumos, durabil și de calitate”, a replicat Ioana Maria Dan.
„Așa a fost de prioritizată că nici la 6 luni de la termenul inițial iunie 2022 lucrarea nu e gata. Ca să nu mai spun că e o lucrare făcută sub orice critică. Nu sunt 2 dale puse pe aceeași linie. Nici dacă muncitorii erau legați la ochi nu reușeau să le pună atât de prost. Dar la postări sunteți numărul 1. Clujul „Smart” în care nu se poate realiza o lucrare în termenul contractual și la o calitate cât de cât”, a comentat Mihai Barbul.
Alții au fost mulțumiți de ce s-a realizat aici și l-au felicitat pe edilul Clujului, spunând că lucrarea este foarte bună, de calitate și cu o amenajare excelentă.
„Felicitări Domnule Primar Emil Boc bravooo cel mai frumos oraș din lume Cluj Napoca succes în continuare pentru viitorul orașului nostru” – Maria Laslo
„Primarul nostru este un om genial. Bravo. Sunt mândru ca sunt clujean” – Virgil Rus.
Felicitări Domnule Primar Emil Boc!
„Felicitări Domnule Primar Emil Boc!🙏👏” – Letiția Ilea.
Primarul Emil Boc, despre proiectul Parcul „Ștefan cel Mare”
„Actualmente, partea de pavaj este finalizată, a fost montat gazon rulat, au fost plantați arbuști cu balot; au mai rămas mici porțiuni de amenajat în partea dinspre Tribunal, urmând a fi îndepărtată organizarea de șantier zilele următoare.
Lucrările la parcul din spatele Teatrului continuă, depind de condițiile meteo, fiind programate pentru finalizare la încheierea acestui an. După 31 decembrie începe procesul de recepție pentru lucrările din acest proiect.
Datele de proiect:
Parcul „Ștefan cel Mare” se află în proces de modernizare, iar lucrările se apropie de finalizare. Proiectul constă în realizarea unui cadru prielnic pentru petrecerea timpului liber într-un spațiu public de calitate. Totodată, noua configurație va oferi posibilitatea de organizare a unor evenimente și festivități de mici dimensiuni, într-un spațiu multifuncțional.
Proiectul cuprinde:
– plantarea a 64 arbori pe lângă cei existenți, 1474 arbuști, 2910 flori cu bulb și 6626 plante perene
– sistem de irigații automatizat;
– modernizarea aleilor, realizarea unui singur acces auto pentru mașinile de intervenție și instalarea de mobilier urban modern (bănci, cuburi, coșuri de gunoi ș.a.);
– realizare accese pietonale și pentru biciclete, interconectate;
– loc de joacă pentru copii;
– construcția de fântâni arteziene;
– rastel pentru biciclete cu dale înierbate;
– stație pentru încărcarea mașinilor electrice;
– amplasare corpuri de iluminat cu proiectoare;
– punct gospodăresc îngropat;
– toaletă automată cu dotări pentru persoane cu dizabilități.
Valoarea contractului este de 11.726.450,26 lei (TVA inclus).
Sursa foto: Primăria Cluj-Napoca

 

About