Clujul alege III. Simona Cristea, +Plus: Dacă ne căutăm repere din afara României, este loc de îmbunătățire și la Cluj

Autor  Ionel Lespuc   în       6 luni în urmã     3087 Vizualizări  

Dacă o cunoașteți, e posibil să fiți unul dintre cei peste 1.500 de membri +Plus Cluj; dacă nu, spuneți-i acum “salut” 🙂 Simona Cristea, președintele județean al partidului condus, la nivel național, de fostul premier Dacian Cioloș, a acordat un interviu pentru Media9 în seria Clujul alege. 

Simona lucrează în mediul financiar-bancar și mi-a dat interviul de parcă mi-ar fi acordat un credit. A fost atentă la fiecare cuvânt, nu și-a asumat niciun risc. +Plus are un candidat la fotoliul de primar și doi pentru poziția de președinte al Consiliului Județean, dar numele lor sunt ținute secret. Există 3-5 teme “locomotivă” pentru dezvoltarea municipiului și județului, pregătite pentru a avea impact în campania electorală, dar acestea vor fi anunțate ulterior.

Au existat și teme unde Simona Cristea a lăsat precauția deoparte. “Candidații vor fi deciși prin vot intern. Primează onestitatea”; “Este exclus să mergem cu candidați diferiți, noi și USR. Nici nu ne-am gândit la așa ceva”; “Este exclus să facem vreo alianță cu PSD”. 

Am întrebat-o și despre posibilitatea ca Emil Boc, aflat în luptă pentru al cincilea său mandat, să fie învins. “Oricine poate fi învins. Nu așa trebuie pusă problema, deși vorbim într-adevăr despre o competiție. Noi credem că trebuie pus focusul spre cetățeni și spre repere din afara României. Clujul arată foarte bine față de alte orașe din România, poate și cu ajutorul PR-ului (comunicării n.r.), dar dacă ne creăm așteptări mai înalte, atunci ne dăm seama că este loc de îmbunătățire”, a afirmat președintele +Plus Cluj.

Iată interviul.

Iată precedentele două interviuri din seria Clujul alege. Președintele PNL Cluj-Napoca, Dan Tarcea, care este și viceprimar, și liderul USR Cluj-Napoca, George Trif.

Clujul alege I: Dan Tarcea, PNL

Clujul alege II: George Trif, USR

About