Clujeni care fac carieră. A plecat de la Cluj și a ajuns director operațional la Prysmian

Autor  admin   în       2 saptãmâni în urmã     479 Vizualizări.  

Prysmian România, unul dintre cei mai importanți producători de cabluri din țară și din Europa, anunță numirea Danielei Burca în funcția de Chief Operating Officer al companiei, în România.

Din noua poziție, Daniela Burca va coordona operațiunile Prysmian din România, cu un rol activ în dezvoltarea celor două fabrici din Slatina: fabrica de energie Prysmian și fabrica de telecom Prysmian.

Daniela Burca are mai mult de 16 ani experiență în diferite poziții de conducere, ultima fiind cea de director operațional la Emerson Cluj, unde a avut responsabilități de leadership și a dezvoltat o organizație competitivă și cost-eficientă care susține atât cerințele locale, dar și nevoile de business la nivel european.

Daniela Burca este licențiată în economie, cu un master în Business Development Management la Universitatea Babeș Bolyai Cluj-Napoca. În 2022, ea a finalizat programul MBA al Universității Hull, din Marea Britanie.

Prysmian România este cel mai important producător de fibră optică din Europa și unul din cei mai mari producători de cabluri pentru construcții, rețele de energie, cabluri de înaltă și foarte înaltă tensiune și pentru energie regenerabilă. Compania are peste 1.300 de angajați.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.