Cine construiește parcul Între Lacuri. Lucrările trebuie finalizate într-un an

Autor  Ionel Lespuc   în       2 luni în urmã     154 Vizualizări  

Primăria a stabilit câștigătorul licitației de proiectare și execuție pentru noul parc Între Lacuri. Vestea bună este că nu au existat contestaţii. Lucrarea va fi executată de aceeași socitate care a construit și Baza sportivă Gheorgheni, Nord Conforest SA. Firma în care îi găsim pe frații Așchilean, de la ACI, este parteneră în proiect cu Eco Garden Construct STL și Proiect Construct Regiunea Transilvania SRL, care a subcontractat la Energobit SA partea de proiectare a rețelelor electrice. 

7.848.697

lei (fără TVA) este valoarea acestui contract. Estimarea dată de studiul de fezabilitate era de 8,8 milioane de lei. Banii ar urma să fie absorbiți din fonduri europene.

Primăria Cluj-Napoca a scos la licitație în toamna anului trecut realizarea proiectului tehnic, a proiectului tehnic pentru autorizația de construcție, documentația pentru detaliile de execuție și a caietelor de sarcini și execuția lucrărilor de amenajare a parcului. Terenul propus pentru realizarea investiției are o suprafață de 9.450 mp, este situat în intravilanul municipiului Cluj-Napoca, în centrul cartierului Între Lacuri (Aurel Vlaicu Est). Este delimitat de strada Nirajului la nord, Școala gimnazială Alexandru Vaida Voevod și zona de locuințe la est, strada Oltului, respectiv Mureșului.

12

luni este termenul de execuție a lucrărilor.

About