Cine câștigă Primăria la Dej

Autor  Ionel Lespuc   în       1 lunã în urmã     918 Vizualizări  

Sondajul s-a încheiat. Discuțiile continuă. Aproape 1.000 de persoane au votat în chestionarul propus de Media9, pe platforma online strawpoll. Le mulțumesc tuturor. Clasamentul este așa cum îl vedeți mai jos.

Sigur, scorurile suportă discuții. La toate sondajele, USR-PLUS s-au mișcat foarte bine. Am mai spus, probabil toți membrii de partid sunt în grupuri de WhatsApp, primesc linkul, pac, au votat. E limpede că nu au votat doar dejenii.

În online, PSD stă prost. Fidelii partidului nu sunt “wired”, dar îi știm că vin la vot, câți vor mai fi în Dej și în județ. Asta întrucât publicul PSD s-a divizat, acum e și Pro România care le cere susținere.

Media9 a mai realizat chestionare online la Cluj-Napoca (AICI), Florești (AICI), Turda (AICI), Gherla (AICI), Apahida (AICI), Gilău (AICI), Baciu (AICI) și pentru Consiliul Județean (AICI).

Are șanse să câștige cu adevărat Alexandrina Hărănguș? Dejenii s-ar putea să spună că nu. Costan Morar, actualul primar, trecut de la PSD la PNL, este în fapt favoritul, dar cine știe?, lupta este egală și deschisă. Locuitorii orașului simt cel mai bine care este calitatea vieții lor, dacă a crescut, dacă orașul de pe drumul cel bun sau nu.

Tocmai de aceea, îndemul nostru este să mergeți la vot. Acesta a fost un demers jurnalistic, nici măcar un sondaj de opinie după reguli sociologice bine definite, ceea ce contează cu adevărat este rezultatul de la urne, din 27 septembrie.

About