Cetățeanul digital. Pagină online și aplicație pentru taxe și impozite în Florești

Autor  admin   în       3 luni în urmã     630 Vizualizări.  

Începând cu acest an, cetățenii din Florești au acces la platforma cetățeanului digital, anunță primarul Bogdan Pivariu. Prin această nouă platformă lansată astăzi, se reduce semnificativ timpul de așteptare al cetățenilor în interacțiunea cu Primăria Florești.

Pe platforma digitală, cetățenii vor putea plăti taxe și impozite online, precum și depune și primi documente pentru diverse activități.

„Prin înrolarea pe platforma www.floresticluj.ro și prin utilizarea aplicației Florești Digital, aveți acces la servicii publice în mod facil și automatizat, toate fiind realizate în condiții de securitate maxime. Această optimizare a proceselor este crucială pentru eficientizarea procedurilor și creșterea productivității în administrație, facilitând totodată viața de zi cu zi atât a cetățenilor, cât și a funcționarilor publici. Accesul la platformă este intuitiv și integrează platforma pentru identitate digitală ROeID. Digitalizarea ne oferă o dezvoltare rapidă și agilă, iar gama de servicii digitale va continua să crească în timp”, transmite Pivariu.

Platforma digitală în versiunea web o găsiți AICI, iar aplicația „Florești Digital” poate fi descărcată din App Store și Google Play.

About