Ce n-a văzut Broadway-ul. Cu motocicletele pe scenă și în public, la Cluj

Autor  admin   în       4 zile în urmã     239 Vizualizări.  

Pentru prima dată în România, pasiunea pentru operă și cea pentru motociclete se întâlnesc în Ride on Harmony, powered by Rombat, cu ocazia Opera Aperta VI.

Pe scena mare din Piața Unirii, joi, 30 iunie, de la ora 21:00, Opera Aperta oferă un concert-experiență, în parteneriat cu Transilvania Bikers. Șase artiști ai Operei Naționale Române, toți motocicliști pasionați, vor schimba, pentru prima dată, smoking-urile și rochiile de seară cu ținute de bikers, într-un concert cu motoare, lumini puternice și hit-uri internaționale.

Soliștii Florin Estefan, Diana Țugui, Iulia Merca, Cristian Mogoșan și Simonfi Sandor vor fi acompaniați în această aventură de celebrul pianist Mihai Diaconescu, cel care a făcut deja înconjurul marilor scene ale lumii, începând cu Filarmonica din München, la doar 12 ani. 

Diana Țugui

Ride on Harmony va fi un veritabil drive-in pentru comunitatea moto, ce va putea intra cu motociclete direct pe platoul din piață, dar și pentru cei deschiși să descopere muzica bună într-o abordare unică.

Pasionații de operă pot schimba locurile pe scaune cu propriile motociclete. 

Concertul dă șansa artiștilor clujeni să aducă la viață hit-uri internaționale reorchestrate, precum Nel blu, dipinto di blu (Volare), Maria de Buenos Aires, I feel pretty, Parla piu piano din celebrul film The Godfather, My way sau Don’t stop me now, semnat de The Queen. 

Florin Estefan

Intrarea la acest concert este liberă pentru public.

Festivalul Opera Aperta este un eveniment al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, aflat la a VI-a ediție. Din 2015, spectatorii au cunoscut opera și artiștii într-un mod aparte, dincolo de granița imaginară a sălii de spectacol, pe scene ridicate în locații neconvenționale din oraș. Spectacole lirice precum Carmen de G. Bizet, Nabucco și La Traviata de G. Verdi, concertul La Negra Noche, dar și spectacolul de balet Lacul lebedelor de P. I. Ceaikovski, montat pe scena plutitoare a Lacului Chios din Parcul Central, au ajutat publicul să (re)descopere opera într-un format inedit.

Cristian Mogoșan

Opera Aperta este realizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj și al Asociației „Opera 2 You”.

About