Cazul Turda. Emanuel Ungureanu: Rog turdenii să rămână în casă – VIDEO

Autor  Ionel Lespuc   în       2 luni în urmã     17208 Vizualizări  

Parlamentarul Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei de sănătate din Camera deputaților, le-a transmis un mesaj turdenilor, după ce Media9 a anunțat că pacientul testat pozitiv cu coronavirus la Turda a interacționat cu personal medical insuficient protejat și cu alți bolnavi de la Spitalul Municipal.

“Rog turdenii să rămână în casă. Dacă au simptome de răceală să se adreseze medicilor de familie. Să nu își expună persoanele dragi la infecție, pentru că este foarte contagios COVID-19. Avem 143 de infectări noi până în acest moment, la nivel național, numai astăzi; vom ajunge imediat la câteva mii, singura posibilitate este să ne izolăm și să rupem lanțul de transmitere”, a spus deputatul. Acesta le-a cerut medicilor spitalului din Turda să vorbească, să nu arunce mizeria sub preș.

Acesta a vorbit și despre managerul Spitalului Municipal Turda. “Ovidiu Stănilă este un manager tânăr, a făcut lucruri în acel spital. Faptul că își face calcule acum de imagine este un lucru păcătos. El trebuie să iasă asumat și să spună foarte clar: avem o breșă de securitate epidemiologică, am greșit, remediem greșeala, ne echipăm, ne testăm, și să le transmită turdenilor că știu ce fac, ce măsuri trebuie să ia”, a afirmat Emanuel Ungureanu.

Iată interviul video acordat de Emanuel Ungureanu pentru Media9.

About