Câți kilometri de drumuri au fost asfaltați în 4 ani în cea mai mare comună din România

Autor  admin   în       1 lunã în urmã     511 Vizualizări.  

Primarul din Florești, Bogdan Pivariu, a transmis pe contul său de Facebook că în cei 4 ani de mandat, administrația pe care o conduce a reușit asfaltarea a nu mai puțin 15 kilometri de drumuri în cea mai mare comună din România. 

Anunțul transmis de primarul comunei Florești

„𝐏𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐚𝐦 𝐫𝐞𝐮𝐬̦𝐢𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐬𝐟𝐚𝐥𝐭𝐚̆𝐦 𝐧𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐩𝐮𝐭̦𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝟏𝟓.𝟔𝟗𝟓 𝐦𝐞𝐭𝐫𝐢 𝐥𝐢𝐧𝐢𝐚𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢 𝐢̂𝐧 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢! De la reabilitarea completă a străzii Eroilor până la înființarea unor drumuri noi precum Dumitru Mocanu 2, am făcut tot posibilul să îmbunătățim infrastructura rutieră locală.
Am avut în vedere rezolvarea cu prioritate a situațiilor care, din cauza dezvoltării haotice, au creat dificultăți în trafic. Ne-am concentrat pe eliminarea obstacolelor precum gardul din mijlocul drumului de pe Dumitru Mocanu, pe lărgirea străzii Tera sau pe sistematizarea trecerii peste baraj.
Zeci de kilometri de drumuri existente reabilitate.
Avem o evidență a tuturor drumurilor care necesită a fi modernizate și vă asigur că toate vor trece prin procesul de sistematizare.
Investițiile în infrastructură sunt fundamentale pentru creșterea calității vieții în Florești. Drumurile bune nu doar facilitează transportul și reduc timpii de deplasare, dar contribuie și la siguranța și confortul locuitorilor noștri.
Suntem dedicați să contribuim la această schimbare pozitivă și vă asigur că vom continua să investim în dezvoltarea infrastructurii locale pentru noul Florești!”, a transmis edilul-șef din Florești.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.