Când se redeschide Bazinul Olimpic Grigorescu

Autor  Ionel Lespuc   în       5 zile în urmã     611 Vizualizări  

Bazinul Olimpic Grigorescu, administrat de Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) Cluj, a anunțat că se redeschide. Bazinul a fost închis în martie 2020, la intrarea în starea de urgență. Autoritățile permit abia de luna aceasta ca bazinele de înot să fie redeschise.

Data stabilită este 15 iunie, dar numai dacă apa din bazin va ajunge la temperatura optimă pentru înot.

„ÎN SFÂRȘIT, VEȘTI BUNE! Dragi prieteni, cel mai probabil din 15 iunie redeschidem bazinul. Ați așteptat îndelung acest moment și voi, am primit sute de mesaje și vă mulțumim. Ne-am dorit cu ardoare și noi, iar acum deschidem porțile, în limita a 70% din capacitate. 

Trebuie să știți că, începând cu 1 iunie, am igienizat bazinul și l-am umplut; apa are acum 18 grade Celsius și continuă să se încălzească. Estimăm că în câteva zile va ajunge la temperatura optimă. 

Mesajul nostru este în principal către deținătorii de abonamente și către cursanții noștri, copii și adulți, față de care am rămas datori. Intrarea se va face pe bază de programare. Apoi, în limita capacității, vom elibera și bilete. 

Abia așteptăm să ne revedem la bazin și să facem ceea ce știm noi mai bine: să înotăm”, au postat reprezentanții bazinului, pe Facebook.

About