Ca Emil Boc. Victorie categorică a lui Gelu Topan, la Gilău

Autor  Ionel Lespuc   în  ,      1 lunã în urmã     6399 Vizualizări  

Candidatul PNL de la Gilău, Gelu Topan, a câștigat neașteptat de clar competiția electorală. Din 3955 de voturi exprimate, 2936 s-au îndreptat către Topan.

74%

este procentul cu care s-a impus Topan, comparabil cu al lui Emil Boc la Cluj-Napoca.

Azi noapte, la aflarea primelor informații despre felul în care s-a votat la Gilău, liberalul a oferit o declarație pentru Media9: „Le mulțumesc giilăuanilor pentru încredere, le mulțumesc și colegilor din Consiliul Local, pentru că m-au susținut. Vă promit că voi fi primarul tuturor, și al celor care m-au votat, și al celor care nu. De mâine, Gilăul intră într-o nouă perioadă. Vreau să dezvoltăm și să modernizăm comuna, vreau să fim mândri că suntem gilăuani. Am promis transport CTP la Gilău, voi face tot ce îmi stă în puteri să avem cât mai curând autobuzele de la Cluj-Napoca”.

Următorul în clasament este Cristian Vele, de la PSD, cu 660 de voturi. Pro România și USR-PLUS au sub 200 de sufragii.

Iată clasamentul:

Liberalii se impun și în Consiliul Local – PNL are 52%, 8 mandate, plus unul la redistribuire; total: 9. Va avea nevoie de un singur vot în plus dacă va dori să dețină o majoritate calificată. UDMR și PSD au câte două mandate (deci va prinde Consiliul Local Dan, fiul lui Dumitru Sfârlea, fostul primar); câte un loc la masa deliberativului local revin PMP și Partida Romilor.

About