BTarena va fi “iluminată și pusă în valoare” ca Allianz Arena

Autor  Ionel Lespuc   în       2 luni în urmã     513 Vizualizări  

Suntem la Cluj, iar de aici batem cu privirea până la Munchen. Directorul general al Sălii polivalente BTarena, Ionuț Rusu, anunță că arena pe care o conduce va fi iluminată și pusă în valoare, în lunile care urmează, ca Allianz Arena. “Am decis împreună că Banca Transilvania să colaborăm pe ceea ce înseamnă branding și punere în valoare a sălii. Vom încerca să ne inspirăm din ceea ce se întâmplă la Munchen”, a spus Rusu, la Realitatea FM.

Sala Polivalentă SA și Banca Transilvania au semnat anul trecut un contract prin care banca dă numele comercial al arenei. Înțelegerea a fost parafată în octombrie 2018 și este valabilă timp de cinci ani. Conducerea sălii încasează 120.000 de euro pe an, 600.000 de toată perioada. “Am vorbit cu cei de la Banca Transilvania și am convenit deja să avem o colaborare mai îndelungată. Nu ar fi normal ca, după cinci ani, să purtăm alt nume. În străinătate, toate marile arene au nume comerciale, dar în România suntem printre primii”, a subliniat Rusu.

Directorul general al BTarena a explicat și cum stau lucrurile din punct de vedere financiar la sala pe care o conduce. „Am avut în 2018 un profit de un milion și jumătate de lei, pentru că am fost consecvenți și serioși. Am ajuns pe profit cu un an înainte de termenul limită stabilit de Primărie. Profitul nu vine din banii de la Banca Transilvania. În 2018 am introdus în contabilitate numai 10.000 de euro, plus TVA, din contractul cu banca”, a explicat Ionuț Rusu.

EXPLICAȚIE FOTO: Allianz Arena este iluminată feeric. La fel va fi și BTarena.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.