Boc despre drumul de nord al Floreștiului. “Haiducia trebuie să înceteze”

Autor  Ionel Lespuc   în       10 luni în urmã     7762 Vizualizări  

Primarul Clujului, Emil Boc, este supărat-foc pe centura de nord a Floreștiului, cea care face conexiunea cu strada Donath.

“Din cauza unui drum agricol care s-a asfaltat s-a distrus toată calitatea vieții din cartierul Grigorescu. Haiducia trebuie să înceteze. Nu se poate că acționăm haotic, să facă fiecare ce vrea. Te-ai gândit la impact, cum ajung la munco oamenii, cât suportă infrastructura rutieră de acolo? Administrativ nu am nicio competență în Florești, nu am nici în Baciu. Ce pot face este centura meropolitană, ca să preluăm traficul și să rezolvăm această problemă. Și metroul se va face din Florești îm prima etapă, apoi și spre Gilău. Am ținut și țin la calitatea vieții, vrem dezvoltare, dar în așa fel încât să nu distrugem ce avem”, a spus Boc, la Realitatea FM. Emil Boc a spus că locuitorii din Grigorescu s-au plâns de situație și că le dă dreptate.

Reacția sa vine la numai o zi după ce edilul șef al Floreștiului, Horia Șulea, fost coleg de partid cu Boc în PNL (acum însă suspendat, pentru că a fost condamnat penal), spunea că a promis și a realizat trei căi de acces către Cluj-Napoca pentru locuitorii comunei. „Drumul de pe partea Nord, care face legătura cu cartierul Grigorescu dinspre Aqua Park / Baraj Florești. Asfalt ca în palma, turnat în vara anului trecut. Marcaje rutiere, semne de circulație și zone de refugiu auto. Plus sensuri unice pentru un trafic fluent și în condiții de siguranță”, arăta Șulea pe Facebook.

About