Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe un sector de pe Autostrada Sebeș-Turda. Se fac lucrări de consolidare a unor taluzuri

Autor  admin   în       8 luni în urmã     561 Vizualizări.  

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță restricții de circulație începând de luni, 18 septembrie, până în 30 septembrie, pe un sector de drum de pe Autostrada Sebeș-Turda. 
Compania anunță că, în această perioadă, rămâne închisă banda destinată vehiculelor lente și-i sfătuiește pe conducătorii auto să circule cu atenție în zona lucrărilor.

Atenționarea CNAIR

„Atenție❗
Se modifică restricțiile de circulație pe A10, km. 66+000 – km. 66+500, calea 1❗
Rămâne închisă doar banda de vehicule lente❗
Restricțiile se instituie în perioada 18.09.2023 – 30.09.2023, intervalul orar 08:00 – 18:00.
▶️ Montare parapete metalice;
▶️ Consolidare taluz.
Circulația se desfășoară pe banda I și banda II, cu restricție de viteză.
Vă rugăm să circulați cu atenție în zona lucrărilor și să respectați semnalizarea temporară⚠️”, a transmis CNAIR, luni dimineață, pe contul său de Facebook. 

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.