„Am sentința pe masă!” Boc vs constructorul cu apartamente în garaj

Autor  Ionel Lespuc   în       1 lunã în urmã     1482 Vizualizări  

Emil Boc a fost „fiert”, astăzi, când a aflat că un ziar clujean susține că nu există vreun proces câștigat de Primăria Cluj-Napoca cu societatea care a construit ansamblul imobiliar de pe Calea Someșeni nr. 8. Campeador s.r.l., din Bistrița-Năsăud, a amenajat apartamente în garaje. lucru sancționat de primar cu vorbe dure, săptămâna trecută.

„Nu îți este rușine, nemernicule?” Cine este dezvoltatorul pe care Emil Boc l-a făcut „nemernic”

„Am sentința pe masă. Aștept doar motivarea instanței. În 45 de zile trebuie să desființeze construcția sau dacă nu o vom desființa noi, pe banii dezvoltatorului”, a spus Boc, la Napoca Live. Procesul este împotriva unor persoane fizice, din familia Larionesi, care administrează societatea Campeador s.r.l.

Dosarul de recurs este cel cu numărul 22516/211/2018, iar sentința s-a pronunțat în 15 ianuarie. În primă instanță, municipalitatea a câștigat de asemenea, în 15 martie 2019.

„Cum să nu fiu nervos pe cei care au făcut crima aia urbanistică în Mărăști, au avut 40 de locuri de parcare avizate, iar după recepție le-au transformat în apartamente. Și-au bătut joc și de oameni, ca să mai bage niște bani in buzunar. Păi, nu îți este rușine, nemernicule, să îți bați joc de oamenii care locuiesc acolo?”, a spus Emil Boc, la Realitatea FM.

Media9 a vorbit cu Florin Larionesi. „Da, este adevărat. Am făcut și noi o greșeală. De ce nu scrie lumea și despre lucrurile bune pe care le-am făcut. Mergeți să vedeți pe Dâmbovița 77, unde am investit 3,5 milioane de euro și am schimbat fața zonei. Sunt multe ansambluri ca acesta în Cluj, cel puțin 50, de ce nu se vorbește despre ele? Suntem în proces, iar Primăria a câștigat ceva, nu e gata. Cu spațiul meu fac ce vreau; acolo stau oameni în chirie. Am 106 locuri de parcare, toți cei care locuiesc în blocuri au unde să parcheze”, a spus Larionesi.

About