Acum înțelegeți? Liviu Alexa, șef la PSD Cluj

Autor  Ionel Lespuc   în       5 luni în urmã     2799 Vizualizări  

Viorica Dăncilă l-a destituit pe deputatul Horia Nasra din funcția de președinte interimar al filialei PSD din Cluj. L-a înlocuit cu Liviu Alexa, unul dintre jurnaliștii despre care Newsweek scria că primește bani de la PSD pentru diverse „prestații” (AICI). Șefa Executivului de la Palatul Victoria a făcut acest anunț la finalul Comitetului Executiv Național al social-democraților, care a avut loc miercuri seară.

Ați înțeles? Faptul că, pe canalele sale, Liviu Alexa a lăudat-o pe Viorica Dăncilă (respectiv pe Liviu Dragnea, mai devreme) și a șters pe jos cu toți reprezentanții locali ai PSD capătă acum un sens.

„În această seară, doamna Viorica Dăncilă a propus schimbarea președintelui interimar al PSD Cluj fără alegeri libere și fără vreun motiv real, ci dintr-un considerent pur subiectiv. Cei mai mulți colegi au votat această propunere. Nu toți 🙂 Le mulțumesc colegilor din PSD Cluj pentru buna colaborare din ultimii trei ani, de la fiecare am învățat câte ceva! Despre greșeli mari, făcute de «lideri» vremelnici și nepricepuți vom mai vorbi”, a scris Nasra, pe Facebook, la puțin timp după Comitetul Executiv Național al PSDde miercuri seară.

Liviu Alexa și-a atins în sfârșit potențialul. În 2016, el a candidat la alegerile locale, vizând fotoliul de primar. A obținut atunci 3% din sufragii.

:)))))

„Uofuof, dar de ce ie unii supi?”

postarea lui Liviu Alexa pe Facebook

About