Activități noi la Baza sportivă Gheorgheni. Pe bani

Autor  Ionel Lespuc   în       2 luni în urmã     526 Vizualizări  

Baza sportivă Gheorgheni – unde accesul este gratuit încă de la inaugurare – își va lărgi anul acesta oferta pentru public cu activități atractive, dar pe bani. Este vorba despre un mini-parc de aventură și de o zonă pentru paintball. Acestea au fost, de fapt, gândite de la început în proiectul bazei; o serie de echipamente se află deja în dotare. În ședința de Consiliul Local de luni, Primăria solicită acceptul deliberativului pentru a externaliza aceste activități. La proiectul de hotărâre de Consiliu Local a fost atașată o notă de fundamentare de 20 de pagini, în care este demonstrată necesitatea concesionării serviciilor de agrement de tip parc de aventură și paintball.

5 

ani este durata pe care dorește Primăria să concesioneze serviciile.

Reprezentanții Primăriei consideră că este nevoie să vină firme specializate, care au personal calificat, așa încât să se asigure deplina siguranță a clienților. Compania câștigătoare va percepe un preț pentru serviciile sale, dar va achita și o redevență către Primărie. Iată ce se prevede în proiectul de HCL în ceea ce privește redevența.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.