90% el este. Hypermarketul care vine în viitorul spațiu comercial de 8 hectare dintre Florești și Gilău (surse)

Autor  admin   în       3 luni în urmã     22609 Vizualizări.  

Media9 a scris că piața de vânzări auto din localitatea Luna de Sus, comuna Florești, va dispărea, iar în locul ei va fi construit un mall pe o suprafață de 81.000 de metri pătrați. Peste 8 hectare suprafață desfășurată, un spațiu comercial enorm.

Iar în acest spațiu ar urma să se instaleze, spun sursele Media9, două hypermarketuri. Astăzi vorbim despre unul dintre ele.

Dispare târgul auto second-hand din Florești. În locul lui va fi construit un mall pe o suprafață de 81.000 de metri pătrați

Potrivit surselor noastre, între Florești și Gilău se va instala hypermarketul grecesc Jumbo, axat în principal pe vânzarea de jucării la prețuri accesibile.

În prezent, Jumbo operează 16 hipermarketuri în România, dintre care 4 în București-Ilfov și câte unul în orașele Timișoara, Oradea, Arad, Ploiești, Pitești, Constanța, Suceava, Bacău, Brăila, Brașov, Craiova și Sibiu, ultimele două deschide în a doua parte a anului trecut.

Urmează Iași, în cursul acestui an. Tot în 2023 ar urma să fie lansat și magazinul online optimizat pentru piața românească.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.