41 de străzi din Florești și 6 din Luna de Sus vor fi iluminate de 1.000 de stâlpi de curent cu un consum redus de energie

Autor  admin   în       2 saptãmâni în urmã     844 Vizualizări.  

Aproape 1.000 de stâlpi vor fi modernizați sau înlocuiți cu corpuri de iluminat cu LED-uri în
comuna Florești, a anunțat primarul Bogdan Pivariu. Proiectul va fi implementat pe 41 de străzi din Florești și 6 din Luna de Sus, are o valoare de 4,5 milioane de lei și este finanțat din fonduri nerambursabile. 
Anunțul edilului șef al celei mai mari comune din România
„Modernizare Sistem de Iluminat Public – Comuna Florești.
Aproape 1.000 de stâlpi noi vor fi modernizați sau înlocuiți cu corpuri de iluminat cu LED-uri, reducând semnificativ consumul de energie.
Proiectul în valoare de 4,5 milioane lei este finanțat din fonduri nerambursabile din cadrul ‘Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public’.
🌐 Sistemul include senzori de telegestiune pentru gestionarea de la distanță a disfuncționalităților și va implica servere și licențe de sistem pentru o gestiune eficientă, evaluată la 1,02 milioane lei.
🛠️ Această modernizare urmărește îmbunătățirea serviciului public, sporirea siguranței pietonale, reducerea infracționalității și intervenții rapide în situații de urgență.
🏘️ Proiectul va fi implementat pe:
✅ 6 străzi în Luna de Sus, cu o lungime totală de 6 kilometri;
✅41 de străzi în Florești, însumând 30 kilometri.
Reușim astfel să mai facem un pas important către o infrastructură durabilă, mai sigură și mai conectată digital!”, a transmis, pe contul său de Facebook, Bogdan Pivariu.

About  

Sunt Ionel Lespuc, jurnalist. Alături de mine, am invitat și continuu să invit să scrie oameni cunoscuți ai Clujului. Uite câteva nume: Kai Brand Jacobsen, norvegiano-canadianul care merge de la Cluj în misiuni de pace, peste tot în lume; Cristi Danileț, judecătorul rebel despre care sunt sigur că ai auzit; Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisei de Sănătate din Camera Deputaților, mereu în luptă cu neregulile din spitale; Dan Clinci, arhitect, omul din spatele concursurilor de soluții care remodelează Clujul; Mihnea Stoica, analist politic, cadru universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării; Mihai Șerban, om de afaceri de succes și maestru de arte marțiale.