2,8 milioane de lei pentru fotbaliștii de la “U”

Autor  Ionel Lespuc   în       6 zile în urmã     795 Vizualizări  

Vin bani la Clubul de fotbal Universitatea Cluj. 2,8 milioane de lei (peste 550.000 de euro) este alocarea pe care Consiliul Local ar putea să o aprobe joi, la propunerea comisiei speciale care analizează solicitările venite dinspre structurile sportive. Este suma cu care “U” își poate plăti sume restante și își poate face planuri pentru următorul campionat. Unul în care, în sfârșit, să reușească promovarea în Liga 1.

Consilierii locali vor avea pe masă toate sumele propuse către entitățile sportive. O sumă importantă va merge către CS Universitatea,  2.415.000 de lei, dar acolo sunt multe ramuri. Directorul clubului, Ovidiu Vasu, a arătat că miza cea mai mare este echipa de handbal feminin, care cheltuie și cei mai mulți bani.

1.380.000 de lei îi reprezintă sprijinul pe care autoritățile municipiului îl oferă echipei de baschet U-BT Cluj, despre care știm că vizează un nou titlu național. L-ar fi putut obține anul acesta, dacă întrecerea internă nu era înghețată pe motiv de pandemie.

350.000 de lei merg către Clubul Sportiv Municipal (CSM), iar 333.000 de lei va încasa Motorhome Napoca Rally Team. Restul sumelor propuse sunt mai mici.

Consiliul Local poate confirma sau infirme fiecare dintre aceste sume.

About